Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Látogató számláló
0
8
4
0
4
3
8
Termék részletek


Sportkipufogó Giannelli Extra V2 (Fekvőhengeres Peugeot)

Sportkipufogó Giannelli Extra V2 (Fekvőhengeres Peugeot)
Bruttó: 57 000 Ft

A kipufogóhoz minden olyan alkatrészt mellékel a gyártó ami a felszereléshez szükséges. (Konzol, csavarok, stb.)

Giannelli Extra V.2 sportkipufogó fekvőhengeres Peugeot robogóhoz. Sportos lakkozott kipufogótest speciális szálcsiszolt alumínium hangtompítóval. A tompítóra a gyártó felgravírozta az Extra feliratot. Az Extra V.2 modell a néhány évvel ezelőtt megszűnt Extra / Next kipufogók utódja. Elsősorban gyári 50ccm-es, illetve egyszerűbb 50 / 70-es Sport hengerszettekhez (Pl.: Naraku Performance) ajánlott.  A kipufogó felszerelését követően a gyárinál karakteresebb hangzást kapunk. 

A gyárinál magasabb végfordulat elérésével lehetőségünk nyílik nagyobb végsebesség, illetve dinamikusabb gyorsulás elérésére. A fordulatszám konfigurációtól, illetve beállítástól függően 500-1500 rpm-el (REV per MINUTE) növekszik. 

A kipufogó homológ. A gyártó a homológ tanúsítvány megszerzése érdekében fojtást helyezett el a kipufogó leömlőjében. Ez a fojtás bárki számára pillanatok alatt könnyedén eltüntethető. 

Magas minőségű termék, mely még a mai napig a Giannelli saját olaszországi gyártóüzemében készül. Az olaszországi gyártás garancia a minőségre, illetve a teljesítményre egyaránt. 

A kipufogó egyszerűen felszerelhető a régi helyére, különösebb szakértelmet nem igényel. 


Termékeinkre a törvényben meghatározott garanciát és 14 napos visszavásárlási és pénz-visszafizetési lehetőséget adunk.

  • Cikkszám
    GIA31262P2
    Tömeg
    3 kg/db
Webáruház készítés